Iedereen kan gitaar leren spelen. Het maakt niet uit of je net begint of al gevorderd bent, of je jong bent of oud; bij De Muziekbrouwerij kun je het (beter) leren! We geven les in alle stijlen, van klassiek tot hardrock, van 'kampvuurgitaar' tot jazz, met en zonder noten lezen.
 Daarbij kun je kiezen tussen akoestische gitaar of elektrische gitaar.
Voor de heel jonge kinderen (vanaf 5 of 6 jaar) gebruik ik een lesmethode die op  speelse wijze aansluit bij hun belevingswereld.

Vaak is bij kinderen nog niet helemaal duidelijk welke muzikale richting ze op willen. Daarom bieden wij een algemene basisopleiding voor de gitaar, waarbij ze kennis maken met verschillende speltechnieken. Daarnaast kunnen ze noten leren lezen.
 Kinderen kennen vaak al veel liedjes. Spelenderwijs leren ze deze liedjes op de gitaar te spelen.

Gitaarspelen kent geen leeftijdsgrens; iedereen kan het leren. De jongste leerling bij De Muziekbrouwerij is 6 jaar en de oudste is 79!
 Voor iedereen geldt dat je altijd eigen nummers mee kunt brengen om te spelen!

Omdat ik voldoe aan alle eisen van de Gitaarschool Nederland mag ik hun logo ook voeren. Deze eisen hebben oa te maken met opleidingsniveau, praktische speelervaring (veel optredens gedaan) en de gelegenheid bieden aan leerlingen om op te treden.